Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حمیدرضا دهقانی در آیین اتمام عملیات اجرایی سدهایقر که با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور در قالب پویش «الف-ب-ایران» برگزار شد، اظهار داشت: سد هایقر یکی از سد‌های مخزنی است که برای کنترل سیلابی که سالانه از دسترس خارج و با ورود به گنبد‌های نمکی شور می‌شود، احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: سالانه ۶۷ میلیون متر مکعب قابلیت تنظیم آب در این سد داریم که ۱۰ میلیون مترمکعب از این آب برای شرب مردم و صنایع مستقر در منطقه، ۳۰ میلیون مترمکعب برای صنایع پایین دست، ۱۰ میلیون مترمکعب برای حقابه‌بر‌های پایین دست و ۱۶ میلیون مترمکعب برای مباحث زیست محیطی رهاسازی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس با تصریح بر اینکه پس از انقلاب تنها دو تصفیه خانه در استان فارس احداث شده بود، اما طی دو سال گذشته چهار تصفیه خانه بزرگ دیگر احداث کردیم، گفت: امسال با ۱۶۶ میلی متر بارندگی ۴۶ درصد کمتر از متوسط سالانه بارندگی داشتیم و یکی از سخت‌ترین شرایط ۵۰ سال اخیر از لحاظ خشکسالی در این استان رقم خورده است.

او با بیان اینکه این سد در یکی از نقاط بسیار زیبا به نام تنگه هایقر از نوع بتنی احداث شده و حجم سد ۲۲۶ میلیون مترمکعب است، افزود: امسال در این سد به دلیل اینکه خشکسالی شدیدی داشتیم و بارندگی در این منطقه به صورت بارشی بود و همچنین رودخانه پایداری هم نداشتیم، نتوانستیم آبگیری انجام دهیم، اما امیدواریم در فصل پاییز با بارندگی‌های خوب آبگیری را هم شروع کنیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس با بیان اینکه هم‌اینک عملیات اجرایی بدنه و قسمت‌های تجهیزات انجام شده، گفت: عملیات اجرایی خاصی در سد نداریم و امید است با بارندگی‌های موثر به اهداف پیش‌بینی شده در سد برسیم.

او همچنین به پروژه آبرسانی به حاجی آباد زرین‌دشت هم اشاره کرد و گفت: به همت دولت، شش پروژه آبرسانی بزرگ در فارس شامل شیراز، جهرم، فسا، داراب و سعادت شهر در فاز‌های اول و نهایی به اتمام رساندیم.

دهقانی تصریح کرد: هرچند در روستا‌ها ممکن است مشکل داشته باشیم، اما اگر امسال در تامین آب شیراز و دیگر شهر‌ها کمتر از سایر استان‌ها مشکل داشتیم، نشات گرفته از همین پروژه‌هایی بود که به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای فارس احداث تصفیه خانه میلیون مترمکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۰۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست
  • وضعیت سد دز استان خوزستان عادی است
  • وضعیت سد دز عادی است
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌متری باران در رومشکان
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • تورم به مرز ۷۰ درصد در ترکیه رسید
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی