Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس سازمان آتش نشانی شیراز، با اشاره به آمادگی کامل این سازمان در بارندگی‌های پیش رو، نسبت به لزوم رعایت نکات ایمنی از سوی عموم مردم هشدار داد.

محمدهادی قانع شامگاه سه‌شنبه ۷ دی گفت: با توجه به شرایط جوی پیش رو، نزول برکات الهی و پیش بینی‌های سامان هواشناسی به اطلاع همه شهروندان محترم می‌رساند کلیه پرسنل این سازمان آمادگی کامل در جهت امدادرسانی سریع و به موقع با تجهیزات کامل را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از آتش نشانی شیراز او با بیان اینکه مشکلاتی نظیر آب گرفتگی معابر و خیابان‌ها، ترافیک سنگین، تردد شهروندان و... در هنگام بارندگی منجر به بوجود آمدن اختلالاتی در زندگی شهروندان می‌شود، گفت: البته تمام این معضلات با چاره اندیشی قبلی قابل مرتفع شدن است و با توجه به اینکه این فصل، موسم بارندگی است، قطعا باید از قبل آمادگی‌های لازم را نیز در برابر آن داشته باشیم.

قانع ادامه داد: یکی از معضلاتی که در زمان بارش گریبانگیر بعضی از همشهریان است، ورود آب و آبگرفتگی در منازل است و ساختمان‌هایی که دارای زیرزمین و طبقات منفی هستند، بیشتر در معرض ورود آب هستند. پارکینگ برخی از ساختمان‌ها در طبقه منفی است و یک رمپ برای ورود خودروها در ابتدای آن وجود دارد که همان رمپ، مسیر مناسبی برای ورود آب است. واحدها و انباری‌هایی که در زیرزمین هستند در این حالت با ورود آب خسارت می‌بینند. در چنین مواردی باید در انتهای رمپ ورودی پارکینگ، یک کف شور یا کانال باریک آب‌رو به صورت عرضی وجود داشته باشد که آب باران را به مسیر چاه یا کانال موجود هدایت کند.

او با اشاره به اینکه بهتر است فضای باز زیر در ورودی پارکینگ کاملاً مسدود شود، اظهار کرد: منازلی که در طبقه همکف یا زیرزمین هستند باید بیشتر احتیاط کنند. مالکان این واحدها نیز حتماً باید زیر در واحدها را کاملاً ببندند و حتی درصورت نیاز در ابتدای ورودی راهرو، مانعی با استفاده از سنگ یا موزائیک ایجاد کرده تا از ورود آب به داخل منزل جلوگیری شود.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت: ساختمان‌های قدیمی و فرسوده بیشتر در معرض خطر هستند و اگر به هر دلیلی آب برف و باران در روی سطح پشت بام باقی بماند، احتمال نفوذ به داخل سقف و دیواره‌های کناری و تخریب آن‌ها وجود دارد. پشت بام ساختمان‌های جدید اگرچه دارای لایه ایزوگام بوده و تا حد زیادی از نفوذ به داخل سقف‌ها در امان هستند، اما باقی ماندن آب در سطح بام خود پتانسیل حادثه ساز شدن دارد.

قانع ادامه داد: به شهروندان توصیه می‌کنیم که به سطح بام رفته و از باز بودن مسیر آب رو و ناودان به ویژه در ساختمان‌های قدیمی اطمینان حاصل کنند؛ چرا که ممکن است این مسیرها در فصل پاییز به دلیل ریزش شاخ و برگ درختان مسدود شده و عبور آب را با مشکلاتی مواجه می‌کند که باید حتماً بازدید شود.

او همچنین توصیه کرد: اگر زمینی در مرحله گودبرداری است، مالکان قبل از آغاز فصل بارش، این مرحله را تمام کنند یا حتماً تحت نظارت مهندسان پروژه، ایمن سازی و مقاوم سازی‌های لازم انجام شود. شهروندان نیز تا حد امکان در زمان بارندگی از پیاده‌روهای مجاور زمین‌های گودبرداری شده عبور نکنند.

رئیس سازمان آتش نشانی شیراز تصریح کرد: اگر رانندگان به هنگام رانندگی با آبگرفتگی قسمتی از خیابان مواجه شدند باید سعی کنند که به آهستگی از کنار مسیر آب گرفته، حرکت کنند؛ چرا که رانندگان از وضعیت بخشی که زیر آب مانده است آگاهی ندارند و ممکن است گودال یا چاله‌ای وجود داشته باشد و باعث گرفتار شدن خودرو در آن شود.

او ادامه داد: در صورتی که خودرویی در آب گرفتار شد، راننده نباید خودرو را خاموش کرده یا در آن را باز کند؛ اولین اقدام تماس با نیروهای امدادی است.

این مقام مسئول در مورد عابران پیاده نیز گفت: عابران پیاده نیز باید کاملاً مراقب باشند. به هیچ عنوان نباید در زمان بارش از عرض خیابان عبور کرده و برای این کار حتماً خود را به محل‌های مشخص شده مثل خط کشی یا پل عابر پیاده برسانند. بهتر است در زمان بارندگی به ویژه شب‌ها از البسه نایلونی با رنگ‌های روشن و براق استفاده کنند و از تردد در حاشیه خیابان نیز پرهیز کنند.

او از تمام شهروندان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی و جدی گرفتن خطر، در صورت مشاهده و یا بروز حادثه شماره ۱۲۵ را به خاطر داشته باشند و با این سامانه تماس بگیرند. کلیه پرسنل این سازمان بصورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی به شهروندان عزیز در داخل و خارج از شهر هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان آتش نشانی شیراز بارش باران آتش نشانی شیراز ساختمان ها ورود آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مهم هواشناسی پس از پر شدن ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

عباس صدریان‌فر جمعه شب در گفت وگوی رسانه‌ای بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.
وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.
وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

فرماندار ویژه دزفول گفت: دستور تعطیلی بوستان‌های ساحلی این شهر صادر و عملیات تخلیه خودرو‌ها از این بوستان‌ها نیز آغاز شده است.

وی از شهروندان خواست از نزدیک شدن به بستر رودخانه دز و حضور در پارک‌های ساحلی تا عادی شدن شرایط به طور جدی خودداری کنند.

منبع: ایرنا

tags # بارش باران ، اخبار هواشناسی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ارتقاء ایمنی اهالی رشت با آموزش در پارک‌ها و بوستان‌ها
  • هشدار مهم هواشناسی پس از پر شدن ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان
  • تداوم امدادرسانی درپی سیلاب و آب‌گرفتگی دزفول
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان
  • هشدار هواشناسی نسبت به بارش رگبار و رعد و برق
  • هشدار سازمان ملل نسبت به خطر حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • آتش‌سوزی در مغازه شارژ سیلندر گاز مهار شد